Lite nervöst!


Herrejävlar, jag ska få lektion av ett Golfpro idag, känns lite som att jag kommer att avslöjas om min gubb-sving!

Prinsessbröllop!


Det håller på att bli lite hysteri i den här staden om bröllopet. Hotellen fullbokade, busslaster i karavan från övriga Sverige i antågande. Brist på övernattningsmöjligheter gör att folk annonserar ut sin lägenhet en vecka under bröllopet och rekordet så här långt är 25.000 kr för en vecka!!
Kanske skulle man annonsera och dra till Norrland under denna vecka? Har någon förresten tänkt på att brudgummen faktiskt är look a like "Robert" i Boxerreklamen?
Härunder är lite fakta runt hysterin saxat från SVD:

2 000 ackrediterade journalister väntas bevaka bröllopet. Och den ökade tillströmningen till Stockholm kommer att ge detaljhandeln ett tillskott på 100 miljoner, enligt Handelns utredningsinstituts, HUI:s, beräkningar. HUI tror också på försäljning av bröllopsrelaterade produkter för sammanlagt 2,5 miljarder kronor.

Logiskt ?


,,,,,  att skicka ett postpaket (max 3 kg) inrikes, kostar 150 kr.
En tre liters box, Zumbali Chenin Blance importerad från Sydafrika, kostar 129 kr på Systembolaget, från Pajala till Falsterbo!
Jag förstår inte logiken,,,,, kanske skulle det bli billigare (och kanske kan man få vinet inpå!) skicka postpaket om Systembolaget fick hantera postpaket via Sydafrika?
Jag bara undrar!
Visa fler inlägg