Fredag hela veckan,,,,,,,= AfterworkAW-maffian dundrar in. Mellan klockan 16 och 20 en fredag är det knökfullt på många Stockholmsbarer. Efter en timme så sittdansar du till Niki and the Dove, knäpper upp en skjortknapp, sveper ditt andra glas husets och vrålar ”Äntligen fredag!”, kanske också "klämmer lite" på den nya junisen i repan, eller är du qvinna stärkt av viiinet, skäller ut din chef (manlig förstås)
Nuförtiden trängs både börsmäklare, vargkramare och övriga balkong-aktivister sida vid sida för att fira in helgen på någon av Stockholms proppfulla after work-ställen, alla lika happy över att de (tror de) har presterat!
God morgon lagomlandet, det går bra nu!

Nya Karolinska: skytbygge?


DN 2011-03-31
Bara de svårast sjuka får vård på Nya Karolinska!
Kom helst i ambulans eller helikopter. Stanna kortast möjliga tid.
Här föreslås att det nya sjukhuset ska ta emot hälften så många akutpatienter som dagens Karolinska i Solna och Astrid Lindgrens barnsjukhus tillsammans.


-det är fantastiskt att Landstingspolitiker får "leka bort" hur mycket pengar som helst. Här bygger man för massor av miljoner, Sveriges överlägset största sjukhus för skattepengar och samtidigt ska man dra ner på antalet patienter att ta emot.
Det går väldigt dåligt ihop med andra politikers mål och drömmar att storStockholm ska växa med 50.000 innevånare per år. Var ska tex en vanlig stackars blindtarms-patient opereras då?
Ett gammal uttryck som stämmer om Stockholm är: "den ena handen vet inte vad den andra gör" och det tragiska är att inte en obetydande del av vår inkomstskatt som går till landstingsskatt!
Behöver inte politiker, likt storföretag, Business controller som ser till företagets bästa?

Tänk att vi är såååå präktiga i det här landet, så att ingen protesterar!

Håll i hatten! (plånboken)


Nu kommer dom (igen), det betyder: slut åkremsa på T-banan, slut på finstädat, slut mat i kylen, slut bensin i bilen, slut på egen säng, och inte minst,,,,, slut pengar i plånboken!
God morgon Stockholm, Twin Peaks invaderar!
Visa fler inlägg