V-topp pendlar med jetplan.


Rossana Dinamarca, kandidat till partiledarposten i Vänsterpartiet, tillhör riksdagens dyraste och minst klimatsmarta ledamöter. Hon pendlar mellan hemmet i Trollhättan och Stockholm med taxi och litet jetplan.
Från Trollhättan till Stockholm går ett klimatvänligt och billigare X2000-tåg som hon skulle kunna ta.
– Jag åker kollektivt när det inte finns någon tidsbrist för min del, säger Rossana Dinamarca.


-"Tidsbrist" är väl ett argument som stressade affärsmän också brukar använda men som fördöms av V?

 

Rainfelt & Borg seglar mest omkring i Europa och tror de är betydelsefulla där, för att inte tala om Bildt som åker världen runt och tror han mäklar fred. Maud (C) kallar in de stora elbolagen till "kvartssamtal" och tar dom i örat enligt rapporteringen, likt f-bannat skrattar dessa herrar hela vägen hem till banken, och det är jag och du som betalar! Juholt har lagt locket på och upptäckt att ju mer han håller käft desto större chans att optionssiffrorna svänger till partiets fördel. SD har numera en politisk vilde med alkoholproblem, ungefär som Gudrun Schyman (V) var för en tid sedan (politisk vilde alltså... hmmm)! Nu fattas det bara att de nya språkrören i MP (nån som kan namnen,,,,nån?) börjar glida omkring i privat-jet för att sälja sitt budskap!

-Godmorgon du fjällhöga nord, man får de politiker man förtjänar sägs det, dessutom, som det inte räckte har vi nog Europas sämsta fotbollsliga. Malmö FF - Austria Wien 1-2 i Europa league igår kväll, det är bara för dåligt..........

 

 

 

Det här kommer att ta tid!

Min mobil, vilken jag aldrig varit nöjd la bara av i fredags. Så fort som f-n till närmsta Telia-butik för reklamation (2-års garantiregeln), inga problem fick en "billigare" men bättre variant av Samsung till låns.
Men när man läser "status serviceärende" härunder så börjar man ana ugglor i mossen om vem som verkligen ska ta kostnaden för denna reklamation. Min telefon är nämligen berest vid det här laget, den har åkt från: Löddeköpinge till Kristinehamn, vidare till Västerås och nu är den på väg till Samsung, Samsung var? Kina?
Känns som man kan få konversera på Kinesiska om ett par veckor för att få tillbaka sin garantireparerade Samsung! Jag följer med spänning nedanstående servicebullentiner, bullentiner som påminner om när nån kung är på väg att somna in!

Nuvarande status
Aktuell status för serviceärende SES1037-11445, Verkstad: Status: Reklamation till Samsung: Reklamation till Samsung

Serviceinformation

Serviceobjekt Samsung - Samsung Galaxy Spica Telia SurfPort Svart [ Visa mer ]
Ägare Ulf Roger Grönlund [ Visa mer ]
Inlämningsställe Telia Löddeköpinge [ Visa mer ]
Servicepartner Anovo Nordic Kristinehamn [ Visa mer ]
Låneobjekt Huawei - Huawei U8150 Ideos svart [ Visa mer ]
Transportinformation (inkommande) SES1037-11454 (85429975957SE)

Statushistorik

Nytt serviceärende 2011-09-23
Lämnat butik 2011-09-26
Verkstad: Mottaget 2011-09-27
Verkstad: Status: Skickad till Västerås: Skickad till Västerås 2011-09-27
Verkstad: Status: Ankommit till verkstad: Ankommit till verkstad 2011-09-28
Verkstad: Status: Reklamation till Samsung: Reklamation till Samsung 2011-09-28

Fartkameror


Flyttbara fartkameror är det senaste greppet för att sänka hastigheten på Sveriges vägar. Efter ett lyckat försök på fem sträckor är den nya metoden att vänta på fler håll. Vinsten är sänkta kostnader och trafikanter som inte kan hålla ordning på var kamerorna sitter.
– Vitsen är inte att sätta dit folk, däremot vill vi att folk ska tänka att de inte kan hålla ordning på var alla kameror är och sänka farten på hela sträckan, säger Claes Tingvall Trafiksäkerhetsverket.
– Medelhastigheten minskar mest vid kamerorna, men även mellan dem, säger Anna Vadeby, forskare på Statens väg- och transportforskningsinstitut, VTI.

-vadå inte sätta dit folk?? det måste väl ändå vara det som det går ut på. Nu ökar man dessutom takten med dessa flyttbara kameror för att folk har lärt sig var de fasta finns och tillämpar "känguru-körning" där de finns.
23.000 poliser i landet, de flesta brotten begås nattetid och de flesta poliser jobbar dagtid med bla sånt här.
Sverige är fantastiskt!
Visa fler inlägg