frukost!

Trängsel vid matbordet, en del får vänta på sin plats. Bättre än Scandic frukost, servering dygnets alla timmar!
 
Hallo Sweden, klart & fint i luften, men men, nordlig vind för första gången i höst och därmed ner mot nollan, det kan väl inte bli snö..... golfklubborna kvar i bilen, vill ............

SAAB Automobile

Saab Automobile var på obestånd redan i början av 2011 och borde ha ansökt om konkurs tidigare. Nu krävs förre ägaren Victor Muller på miljonbelopp.
Uppgifterna om det tidiga obeståndet kommer från konkursförvaltarna i den förvaltarrapport som ska lämnas in till Vänersborgs tingsrätt på fredag.
Därför kräver förvaltarna återvinning till konkursboet. Det handlar om cirka 40 miljoner kronor som betalats till Saabs huvudägare Victor Muller och Saabs tidigare ägare General Motors, rapporterar SVT:s Rapport som tagit del av huvuddragen i ett utkast till förvaltarberättelsen. (SVD 28 nov)
 
- förvånad någon? nån som tror han kommer att betala tillbaka något? det finns många lycksökare som tjänar miljoner på "lite arbete" men det som väcker förvåning är väl ändå att kommunledning, facken mm i Trollhättan tog denna man till sitt hjärta.
Fakta: läs tidigare blogginlägg.

-de äter mig ur huset.....

 
.... de är många och de turas om. Ett rör om dagen töms minst, ändå har jag en fyrbent vän som håller de mest glupska på avstånd, typ skator & råkor.
Dessutom visar grannens katt och en sparvhök intresse, men förmodligen mest intresse av de köttsliga krabaterna.
God morgon, naturen ger och tar, men jag är bara en fattig fodervärd jag!
 
För övrigt noterar vi att skolverket har efter påtryckningar gett med sig och tagit fram en "juridisk vägledning" över vilka psalmer som kan sjungas på jul och skolavslutningar. Manualen omfattar "den blomstertid nu kommer" och "gläns över sjö och strand" medan "tryggare kan ingen vara" och "härlig är jorden" bannlysts!
 
Visa fler inlägg