Pay and play!

Betalt månadens räkningar=  Inget över!
V-75 alla rätt, efter insatsen= Inget över!
Golfinsatsen betalt=              allt över, äntligen nåt positivt!
Örestad GK kl 13:07, Borgeby Open rullar vidare!
 

ingen bra start på dagen.... +

 
 
Ingen bra start på dagen, min vän och mentor Bengt Oscar Gullesjö har avlidit. Känd i Skellefteå som fd dynamiskt oppositionsråd, men även för sitt brinnande intresse för fotboll. Känd i övriga Sverige för hans rättvisekrav som advokat, men även som en stor fotbollsledare i svenska fotbollslandslaget! Jag hade förmån att jobba med BO under Skellefteå-AIK-fotbolls svåra tid i mitten av 90-talet där han gjorde en insats som aldrig har premierats, en tid när klubben (AIK) var timmar från konkurs och vi som satt i styrelsen fick löpa gatlopp i pressen!!
Rest in pease, Bengt Oscar Gullesjö, jag hyllar dig med en låt jag vet du gillade, jag glömmer aldrig dina frukostmackor på Strandgatan i Skellefteå, en tid, när vi tog oss tid, och när du tog dig tid, när vi hade det som allra svårast i Skellefteå AIK fotboll.
 

Torkväder........

.... eller tokväder, det är ungefär detsamma.
I denna region har vi inte torktumlare, vi pratar alltså inte watt och varvtal utan här pratar vi m/sek och outdoor humidity. Morgonens värde är 5,1 m/sek (medel) och 90 % humidity och det betyder torrt på 1h.
God morgon Svea Rike, Skåne levererar,,,,, miljövänligt dessutom denna gång!
Visa fler inlägg