Näringskedjan

Efter ett skrovmål vid fågelbordet (Pilfink) var grannens katt ganska mätt men han gjorde ett misstag och genade in på tomten och där var en fågelbeskyddare förgrymmad. 2 timmar i äppelträdet blev straffet.
God morgon, naturens lagar gäller i Borgeby!
 

JVM

JVM i Malmö slår stora VM i Globen och har ett högre publiksnitt än "vuxenVM" 2012 och 2013 trots att det var en hel del NHL-spelare med då.
Understryker bara vad jag skrivit tidigare, ute i "landsortsstäderna" är det "riktig" idrottspublik till skillnad från den haipade huvudstaden där slipsnissar i form av sponsorer befolkar arenorna. Slipsnissarna har dessutom inte riktigt tid att titta på matcherna, viktigare är för dem att sitta i katakomberna på Globen och Friends Loosers Arena och sörpla champagne än att titta på matcherna därav det dåliga publiktrycket i huvudstaden.
Nej, flytta alla större evenemang ut i "landsortsstäderna", ge fotbollen tillbaka till Nya Ullevi till exempel, ge Malmö-Scandinavium med fler arenor hockeyarrangemang i fortsättningen. 
 
 
 

Jag och min fyrbente vän ...........

längtar mest till sommar och sol, vilket det minst av allt är just nu. 99 % luftfuktighet, regn om än lite åt gången men ändå varje dag, tillika blåst,,, nää det är inte fint nu.
Å andra sidan, rekordvarmt och ingen snö det tackar vi för. 
 
För övrigt ....... vilken sportlördag igår på TV: storslalom, Tour de ski, dubbla hockeymatcher, skidskytte, trav mm och frågan är när ska vi hinna med att lätta från TV-soffan?
Apropå skidskytte,,,,,, så överväger arrangörerna av säkerhetsskäl att utrymma skidskyttestadion när svenskarna skjuter.
https://secure.quebles.com/content/hotmail/emoticons/1511763.gif 
 
 
 
Visa fler inlägg