Dags för .....

 vintergaloscher, dock utan dubb på dessa breddgrader. Varför inte, frågar sig många?, jo tar man nån av färjorna över till Tyskland (eller Polen) så är det där förbjudet med dubbdäck och många är de skåningar som stått i Tyskland och pillat bort dubben ur däcken för att överhuvudtaget komma därifrån! En viss lättnad är dock nytt för i år, i hamnen i Puttgarden är det tillåtet med dubb, men bara i hamnen, det vill säga inom "taxfri-området, ett område dit uppskattningsvis 90 % av resorna går!
 
God morgon Europa, viktig samhällsinformation från Borgeby upplysningscentral därmed levererad!

Ömsom vin ömsom vatten

annan-var-dags-väder, ibland halv orkan, regn dessutom inte ovanligt ......................     forts.
 för att nästa dag bjuda på strålande solsken och vindstilla. Vet inte vad man ska jämföra med, men senhösten i Skåne är annorlunda!
 
Veckans smartaste person (utan självinsikt): Göran Lambertz, i Tomas Quick-härvan, så fullständigt obegåvad rättshaverist, men otroligt smart, han är ju förstås ute efter mång-miljon-fallskärm!
God morgon uti riket, kom ihåg var ni läste detta först!

Lomma!

Lomma växer som aldrig förr och man tar närheten till havet i anspråk. Bilden från vårt promenadstråk ca 200 m från havet. Gissa om det är "stockholms-priser" på lägenheterna som finns och som byggs där!     forts.
Fastighetsbolaget måste ha haft nån stjärnmäklare inkopplad i marknadsföringen för 200 m för "tårna i strandbrynet" är mäklarslang.
God morgon Mäklarsamfundet, måste finnas lång-kastare inom den unionen, vem har inte läst, "ett stenkast från havet" eller "ett stenkast från T-banan" när det i själva verket är minst 200 meter! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg