En helt vanlig dag ............

Herr Kaj A som inte får äta med oss övriga på ute-platsen söker föda på tomten. Inte blir han fet på det inte, så mycket är säkert.
forts..... 
När vi strossar omkring runt knuten blir det så i bland att vi stannar till vid ån, jag och min fyrbente vän. Det är bra mycket rofyllt att sitta där och blicka ut bland kossor och fåglar. Inte mer än drygt 20 grader i går, men det blir ändå så mycket varmt i solen för en "infrusen" norrlänning. Kan det ha med solens läge mot ekvatorn, 110 mil längre söderut, än jag är uppfödd med?
forts.....
Fri tillgång till kanoter vid ån har vi jag och hunden H, men vi väntar tills det blir varmare i vattnet för en av oss har svårt med att sitta still i farkosten, med andra ord avsaknad av sjövett!
 
God morgon Sverige, examensprov på Kävlinge GK i dag, vissa har mycket att bevisa!
 

Vad kan gå fel?

Nordea Masters i TV, 5 timmar om dagen intensivt TV-tittande och så plötsligt lär man sig hur enkelt det kan vara. 2 gamla klubbor på väg tillbaka i bagen för i TV visade dom hur man skulle slå så nu är allt givet inför lördagens runda!
Caddien, till höger i bild, alltid startklar och alltid effektiv, särskilt med att tvätta golfbollar. Hon skulle gärna vara caddie till alla spelare i bollen, tyvärr har hon problem med att man får inte lyfta bollen på fairway hur som helst, särskilt inte caddies!
 
God morgon Sverige, vi laddar för morgondagen,,,,, fast på olika sätt!

Rubens kub!

 
Som man svurit över detta elände och inte vad jag minns fick man ihop den nån gång!! 
 
Hur som helst, den firar 40 år i år och har sålts i över 350 miljoner exemplar och är därmed den överlägset mest sålda leksaken! Det finns för övrigt 43 triljoner!! (kan man räkna så långt?) olika positioner på en kub och det förklarar nog varför man aldrig fixade den. 
 
5,55 sekunder är världsrekordet och innehas av en holländare, ett folkslag som jag trodde bara kunde åka skridskor runt-runt på en oval!
 
God morgon Sverige, i dag är den "tobaksfria dagen" + folknykterhetens dag (den behöver vi över huvudtaget inte prata om) enligt almanackan och då undrar jag bara stilla och försynt: var är vi som röker e-cigaretter klassificerade?
 
Visa fler inlägg