-beslutet klubbades under fredagen..... (SvFF)

 TT Nyhetsbyrån
Pyroteknik under ordnade former kommer att bli tillåtet på fotbollsarenor under 2015. Det bestämdes under ett möte som hölls av SvFF i dag. (28 nov)
 
- men hallå!! har jag missat nåt eller vad händer??, avbrutna matcher, fördröjda matcher, giftig rök över arenorna har vi inte sett nog av, är detta sättet att locka barnfamiljer tillbaka till fotbollsarenorna? 
Nää Svenska Fotbollsförbundet, gå hem, tänk till, tänk om, gör rätt, Karl-Erik Nilsson & Co
 
-"under ordnade former", ska man skratta eller gråta..............
 
God morgon Sverige, huliganismen når nya nivåer, SD;s politik känns i det här fallet som en piss i Mississippi och "firman" med fler så kallade supporterföreningar jublar!
Messenger - Emoticons - 1508561
 
 
 

Från ett fönster .................

....... i foderladan på Borgeby Slott en vacker novemberdag. 
 
En foderlada och en ladugård byggt 1744 tillhörande ett slott som i första etappen byggdes redan på Harald Blåtands tid.
 
Där är det julmarknad i helgen och där har jag varit "hantlangare" http://www.borgebyslottab.se
 
För övrigt undrar man ju varför det i dagens tv-utbud snart bara handlar om mat och helst om tävlingar i alla former om mat. Det är snart bara nyhetssändningarna som saknar mat-inslag men det är väl bara en tidsfråga innan det sker där också!...
 
God morgon Sverige, jag är proppmätt!
Messenger - Emoticons - 1508472
 

Bor du i limpbältet eller i paltlandet?

Det är ju frågan det? En burk surströmming har jag på förvaring i kylskåpet hemma i Skåne sydväst, vilket är bra så långt, men vem jag ska äta dem med är fortfarande skrivit i stjärnorna för de frivilliga är frånvarande!
 
Men jag längtar för övrigt så förtvivlat efter en gammeldags hederlig "Parisare" men min snabbköpskassörska har inte en susning om vad jag frågar efter, hon tror det är nån form av hamburgare och där avslutar jag förfrågningen för hennes dialekt-skånska är inte det lättaste.....
 
I den här landsändan pratar de bara svartsoppa, spettekaka och gåsamiddag, fullständigt vidrig mat & bak!
 
Tydligen har vi väldigt olika mattraditioner i vårt avlånga land och här kan du läsa mer: http://tidningenland.se/bor-du-i-limpbaltet-eller-i-region-flaskfars-se-kartan-over-vart-avlanga-matland/
 
God morgon Sverige, Parisare med  bostongurka, senap och ketchup var det.......
 
Visa fler inlägg