Grönt foder på tallriken?

... och?? var ska man rymma maten tänkte dom? 
 
Välbetalda hälsoprofeter har tagit makten, välbetalda hälsoprofeter i kompressions-anpassade-tights och pushups förkunnar i media sunt leverne, sportande, sund mat (med en massa grönt på tallriken) och sund och god (mycket) sömn samtidigt som en del av dem drar en kokainsträng på Stureplan?
 
40-talisterna överlevde, ja lever egentligen för länge enligt politikerna (läs: sinande pensionskassor) utan motion, utan rådgivning, utan pekpinnar och de mår förträffligt idag och de äter fläskpannkaka utan skrupler!
 
***I helgen har jag betalat 3 olika fakturor på sammanlagt 28 kr till Transportstyrelsen!!?
 
***I dag kommer en hel drös turistande friidrottare hem från Peking och jag tror inte Stefan Löfven tänker vara mottagningskommitté på Arlanda
 
God morgon du komprimerade konstgjorda land.
 

-han kom, han sågs, och förmodligen segrade han!

 
-han ringde i bilen från Norrköping, han sa överraskande: är du hemma, jag är på väg?, och jag och Hekla hade väntat på det besöket i 4 år och 1 månad!, klart vi var hemma, ja han blev rent ut sagt utskälld 3,5 h timmar senare när han var vid entré;n  
 
Lomma Beach, Bjärred, Köpenhamn/Ströget med smörrebröd och nån öl senare är vi hemma till Heklas stora förtjusning.
 
God morgon Sverige, Apropå besinskatten,,,Politiker med "nuvarande" makt: tänk om och gör för f-n rätt! Landsbygden måste leva!
Messenger - Emoticons - 1508617
 
 

-"alla har rätt till arbete"...

 
... även invandrare, säger Löfven & Co (inkl Alliansen), så vänj dig vid denna syn!
En framtida gatuarbetare eller asfaltkokare kanske?, ingenting är omöjligt i lilleputtlandet Sverige tror våra politiker!
 
Men det var inte det som störde mig just nu utan det var den näst intill omöjliga ekvationen att gå i förtidspension vilket jag "jobbar på nu" och sanningen att säga så var det länge sedan jag fick jobba så mycket för att nå resultatet!
 
Att säga upp "abonnemanget" med Radiotjänst var bland det svåraste för efter 35 min i telefonkö (nää det går inte göra på nätet, där kan du bara göra det om du är avliden!!? hahaha) så meddelar mig en vänlig röst att du måste säga upp abonnemanget högst en månad före det ska verkställas!! att man dessutom får polisiära frågor om varför, det är bara saker man får stå ut med!
Andra "avtal" typ, mobil, kabel-TV, el, med mera kräver "minst en månad" före avtalets upphörande, ofta upp till 6 månader!
 
Att få sin bank, där man har lite tjänstepensioner och vilka de sååå gärna ville förvalta åt en, att få de att fatta att man vill ta ut dem, att få olika "försäkringsmäklare" (vi kan kalla dom procentrare) att förstå att man har juridiskt rätt ta förtidspension, det är sannerligen inte lätt!
 
Därför tycker jag synd om asfaltkokaren på bild, efter, säg 25 år i "arbetets tjänst" när det är dags för eventuell förtidspension då blir det inte lätt i det här lilleputtlandet!
 
God morgon Sverige, 
 
 
 
Visa fler inlägg