1:a Advent

 
 
..... och hela staden verkade vara ute. Karnevalsyra i centrum och folkmyller överallt. Trodde inte spanjorer var lika kommersiellt styrda som oss nordbor med tydligen hade jag fel där! 
 
 
När man kommer hem efter karnevalen och upptäcker en förfärlig aktivitet vid ens bil då får man lätt panik och tänker, nu jädrar ska de bogsera bort den där "svensken" men det var ju som vanligt bara, en lite krock i gathörnet där jag bor så inget att höja ögonbrynen över och inga personskador den här gången heller!
 
God morgon Sverige, jag vet inte om jag törs sitta ute på altanen längre för snart kommer en bil på villovägar genom räcket! 

Tjuvaktiga ?

 
Vet inte om det framgår nog tydligt av bilden men bor man på bottenvåningen och är rädd om sakerna så låser man fast dom!
Joo, jag bor på bottenvåningen och jag har förlorat 2 par solglasögon så här långt, varav ett mitt på ljusa dagen när jag dessutom var hemma!! 
 
 
Hahaha, vilket namn.....  tror inte det skulle "gå hem" i övriga Europa eller USA. En hantverkare som lagar båtmotorer i hamnen......
 
God morgon Sverige, svenskt-kristet julpynt, typ julstjärna i fönstret i förorterna i Stockholm-Göteborg-Malmö? glöm det, IS har koll på dig, eller hur "samordnare" Mona Sahlin? 
 
 
 

-det tog ett tag...

 
... men till sist hittade jag mörkt öl, på Carrefour naturligtvis för där har de allt, till och med Kalles Kaviar!
Spansk öl är vedervärdig som jag sagt tidigare, San Miguel, Amstel och vad de nu heter känns inte färdigjästa helt enkelt men här ploppar det bara upp en mörk öl, mörk som "neg... chokladbollar"!
Men oj,,,,  Negra heter den!!...  skulle väl aldrig gå an i Sverige där Kalle Anka,TinTin och deras vänner med fler, är retucerade och där historien har skrivits om.
 
 
Behövs väl inte sägas mer om världen just nu ...
 
 
För övrigt, Mona Sahlin, regeringens samordnare mot våldsbejakande extremism, säger att ”kunskapshus” ska öppnas i fyra svenska städer, hmmm.  
God morgon Sverige, mörka öl var det, och spanjorerna fryser, "bara" 16 gr i går kväll ... 
 
 
Visa fler inlägg