-i gott sällskap med en dentista...

 
Jag har sagt det förut och jag säger det igen, bara man viftar med Visa-kortet så får man vad som helst i Spanien. hahaha...
Allvarligt!! efter 7 sorger och 8 bedrövelser så sitter äntligen porslinstanden där och det blev så billigt och så bra som dom sa, minst 30 % billigare än i Sverige, och jag skäms inte över det!!  
 
 
Sangria, hur svårt kan det vara att blanda?, du köper 1 liter på "CKonsum" för 0,7 € lägger i några iskuber och, vips så har du Sangria. 
 
God morgon Sverige... samma Sangria som du betalar 3,5 € på "bästa strandbaren" ...........

Fågelskrämma?

 
JaHa, jag undrar lika mycket som du varför det hänger en och annan CD på balkongen i många bostäder i Torrevieja? Är det så att det ska hålla duvorna borta, turkduvor, (Obs! inget rasistiskt nu, för de heter faktiskt så),   jag misstänker det för en sådan övernattade ovanför min altan hos "Calvados-mannen" och det man kan säga är att dessa duvor borde ändra livsföringen radikalt med tanke på avföringen!
 
 
Gillar för övrigt att hunden Hekla fått nån uppgift i livet när vi skildes för en dryg månad sedan.
Att vara ryggstöd är definitivt bättre än att vara "ryggkliare",,,, även för hundar.
 
God morgon Sverige, nu j-lar ska nya porslintanden dit i dag, hahaha......
 

Torrevieja Centrum

 
-det börjar klarna nu, det som är centrum alltså! En halvblind man,som jag och utan det minsta lokalkännedom och det behövdes nästan 4 veckor innan jag fick "kläm på det" 
Egentligen behöver man ju bara kolla var "Deutsche Bank" är så vet man ju var C är. Drygt en kilometer från där jag bor, i västlig riktning, där ligger gågatorna med de "fina" affärerna, där ligger juvelerarna, där ligger de finare restaurangerna och som sagt var, bankerna! 
 
 
Jo en katolsk kyrka har man lyckats klämma in i Centrum också, men man kan lugnt konstatera att det gödslas inte med kyrkor lika frekvent här som i Skåne och Västerbotten!
 
-hmmm. apropå bussen i Lima/Dalarna:
 
 
- jaja, jag vet, det är bara 14 st av 190.000 asylsökande så ni behöver inte kommentera just det, men Sixten Järnberg skulle vända sig i graven om han visste detta! 
 
 
God morgon Sverige... tandläkerskan då?? nää, fel på porslinet från teknikern, nytt försök på fredag, hahaha! 
 
 
 
 
Visa fler inlägg