Jo....

 
... jag ser havet om jag sträcker mig ut från den inglasade balkongen, men det är knappt men akrobatiskt möjligt om man nu ska se "det"! Jag nöjer mig med att det är 600 meter bort och sju minuters promenad (sex minuter om det varit i Sverige!)
 
Första natten i min egna lägenhet och det känns bra det är bara lite kallt på morgonen så nästa investering är en gasolvärmare!
 
Sjuhundra meter närmare det absoluta centrum, fem (Spanska) minuter från mitt hem på Calle Moriones!
 
Avslut i går på Avienzia Diego Ramirez och ingen granne verkade glad över det konstigt nog?, men jag promenerar säkert förbi mina vänner, svenska som spanjorer där varje vecka!
 
PS! Möbelhandlar´n på "huvudstreetan" skrattade hela vägen till banken igår.... hahaha...
 
God morgon Sverige, nu är jag "himma" som MFF brukar säga.....
 

Master bedroom

 
 
Japp, ja  jävlar Carl-Erik Thöörn, (bara så töntigt!) du hade inte arrangerat det bättre!! det går som en dans, jag flyttar in, och det är nästan klart och i natt ska jag sova där för första gången!
 
En halvtrapp upp på lagom avstånd från gatans insyn men enkelglas i rutorna naturligtvis, så ljudnivån är "så där" men klarar spanjorerna av det så gör jag det också, dessutom är det inte en speciellt trafikerad gata, enkelriktad dessutom!
 
Jakten på möbler och husgeråd fortsätter i dag och det känns (i plånboken) som jag är på väg att påverka Spaniens motsvarighet till (S)Magdalena Andersson;s budget .......
 
För övrigt: -har nån halvstatlig undersökningskommission (garanterat statligt finansierad)  kommit fram till att svenska mäns energerade (enerverande sa mitt rättstavningsprogram?) penis är i snitt är 14,8 cm (erkänn.. du har måttat!!)  medans motsvarigheten i Finland är 13,7cm ??, hmmm... väcker frågor?
 
God morgon Sverige, det går bra nu..... och fort dessutom......

Paus i pysslet!

 
 
 
Jo det blir så idag för det är den traditionella fredagsmarknaden (Spaniens största) på gatan dit jag flyttar och det "finns inte på kartan" att bilen angör Calle Moriones 47 på ett fredligt sätt.
 
Det får bli en promenad på piren och det verkar som det finns en hel del pyssel där också!
 
Edredo´n, Cojin, Hojas och en massa andra ord i Google översättning, glad i hågen till varuhusen och ändå får jag inte expiditerna att förstå vad jag är ute efter!
 
God morgon Sverige, språkkurs, högst privat, pågår hahaha....
Visa fler inlägg