-avdelningen misslyckad affärside´

 
 
Inte en kund så lång ögat når, och har aldrig varit men så finns det inga Islamister i stan heller!
Grannen över gatan har välfyllt på restaurangen men så serverar han också traditionellt spanskt.
 
Tror inte spanjorer eller turister är intresserad av att äta halalslaktat kött och tror inte heller att eventuella IS-krigare visar sig offentligt på restaurangerna här!
 
 
Ja vissa likheter kan skönjas, say no more!
 
 
-och ett litet besök hos Algerbarberaren gav mycket för 5 €. Både barberarkniven och fårsaxen gick för högtryck runt min skalle, men så mycket kan jag säga, det finns inte tillstymelse till hockeyfrilla i nacken, hmmm...
 
*Storregion Norrland, nån som tror på det? är det inte ett sätt att kväva den produktiva delen av landet, få ett ministerstyre från huvudstaden och och få bättre koll på exportinkomsterna i "landet" så att inte regionen kommer på tanken att rösta utträde ur riket Sverige?  
 
*och Linda Lindorff har gråtid krokodiltårar i Expressen igen!
 
God morgon Sverige!  
 
 

Las Ramblas Golf

 
 
Som sluttande... ja som salsgolv, raviner, vatten, buskar och träd och allt i vägen för mitt primitiva hackande med golfklubbor! Det här blir aldrig min favoritbana!
 
*äntligen en seger för Sverige, vi blev inröstade i FN:s Säkerhetsråd (efter mycket (och dyrt) lobbing!)
 
*kommer England folkomrösta om utträde ur UEFA efter förlusten mot Island? 
 
*nåt friidrottsspektakel i Sollentuna i går med "svenska eliten" och herre gud.... vad vi längtar till Finnkampen i Augusti när likvärdiga möts i en riktig kamp, låt vara lååångt under Europanivå.....  
 
God morgon Sverig, håll i hatten, snart kommer jag...   Congratulations Emoticons

Hoja Reserva

 
tja, man kan ju få heta lite av varje i det här landet och mitt förnamn Ulf, det fixar de inte utan det närmaste de kommer är Olf...
Nåja, det funkar ändå med att boka golftider och ibland funkar det också med bokad golfbil men då kan man få tjata till sig en bil i dessa varma tider. No Hay Problema säger dom men.....
 
 
Kortbyxor i alla former och i bra kvalite´  och till billiga priser finns det här, jag tror däremot att en tjockstickad tröja är svår att anskaffa!
 
*Apropå språksvårigheter: Köpte vad jag trodde var en fryst marsipantårta men det visade sig efter en natt i kylen vara en glasstårta, då kanske du förstår förödelsen i kylen!
 
*España utslaget ur fotbolls-EM och staden tystnade och förmodligen stängde alla barer i samma minut som slutsignalen gick!
 
*Lagerback sem forseti Íslands  
 
God morgon Sverige, det första kursiva ovan, miss nummer 47!
 
Visa fler inlägg