****GRONLUNDS BLOGG****

- söndag som idag....

Kategori: #Torrevieja

God mat, gott liv i Stockholm men... ja det obligatoriska klagandet över hur dyrt allt är naturligtvis, och efter umgänge med barn och barnbarn tillbaka i Spanien och..... ja just det... dunderförkylning!
 
Då inmundigar vi äkta spansk medicin och den är vedervärdigt dålig, men effektiv och i pulverform men definitivt utblandad i öl som neutraliserar smaken och hur smart det är i stället för blandat i vatten?.... det har jag ingen aning om!
 
 
- Pensionsmyndigheten betalade år 2016 ut pension till 151.900 svenskar som bor utomlands, ett historiskt rekord... och alla och inte minst S(V)T är chockerade, ett "oberoende" media som förfasar sig över att 497 svenskar (år 2015) bosatt sig i "skatteparadiset" Portugal!... ohooue, what a shame....
En ökning med 50 % från året före och då förfäras svenska folket ännu mer... och det är ju som så att man kan förvränga "statistik" precis som man vill... ungefär som bilden ovan och fattar du inte fakta / sanningen runt den ja... då måste du nog börja om i grundskolan igen! 
 
- Söndagsmarknaden idag, kanske ett nytt armbandsur a´ 4-5 € ?
 
- hur kan lördagsunderhållning i svensk TV vara så erbarmeligt dålig jämfört med fredagskvällar?... det är som om nån "planerare" går på afterwork på fredagseftermiddag och släcker lyset och låser!  
 
- återkommer och mycket skriftligt inom kort om den brännande frågan om "producerande land".....
 
kallast / varmast i går i Torrevieja: 11,1  /  18,8 grader.... 
 
Buenos días Suecia!      
Kommentera inlägget här: