****GRONLUNDS BLOGG****

Resa!

Kategori: #Stockholm, #Torrevieja

När du läser det här så: antingen irrar jag omkring på flygplatsen, eller så irrar jag omkring hos megastora Royal Parking, där bilen ska stå ett par månader, eller så sitter jag tryggt i nån cafeteria efter ännu en gång klarat securety och oavsett var, så svettas jag säkert i "det gigantiska växthuset" som Spanien är just nu.
 
31,9 grader kl 19:51 i går kväll och det är lite så man flyr värmen för kalla, regniga ochh myggiga Sverige!
Att "Tendance" pekar på regn, glöm det hahaha...
 
-Apropå Lastbilsskatt, Flygskatt mm: Vore det val i dag skulle 3,8 procent rösta på Miljöpartiet. Det är en orimligt hög siffra, men den innebär hur som helst att en överväldigande majoritet av svenska folket inte är miljöpartister. Det vill säga: de röstar inte på Miljöpartiet, de lever inte som miljöpartister, och med största sannolikhet uppskattar de inte heller när Miljöpartiet försöker tvinga dem till det.

Vill Miljöpartiet bli av med sin överlägsna innerstadsimage måste det sluta attackera människor som lever på landsbygden vid varje givet tillfälle. Tyvärr är det förmodligen för mycket att hoppas på, och att pudla hjälper inte mycket. Alltså har den som bryr sig om en levande landsbygd inget mer sannolikt att sätta sitt hopp till, än att Alliansen ska välja bort de rödgrönas budget till hösten.

kallast / varmast i går i Torrevieja: 26,4 /  32,2 grader.... badtemperatur: 25,0 grader...

 
Buenos días Suecia!  
Kommentera inlägget här: