Bäva månde Sverige!

Jo, så känner nog många, andra gläds och har förväntningar kanske särskilt golfvänner!
One way ticket, returen till värmen "är skriven i stjärnorna"
 
Lika spännande varje gång att gå på apoteket i Spanien, en vaxpropp i örat och jag trodde öronvax hette earwax på engelska och det gör det nog också och de skickar fram den som är mest kompetent på engelska men ändå hamnar jag bakom disken med deras goggle translate och dessutom en liten "titt in i öronen" innan vi är överens!
 
- Har nån försökt ringa dig från 08-405 10 00?, SVARA INTE, det är Löfve´n & Magdalena Andersson i regeringen och de försöker lura dig på pengar! 
 
- jag litar på Löfve´n ja, de underåriga asylsökande, som inte var underåriga (75 % enligt Rättsmedicinalverket) kommer enligt honom att tillföra Sverige mycket... på sikt! 
  LOL Emoticons
 
- sommarlovet börjar i Stockholm....
 
kallast / varmast i går i Torrevieja: 22,1 /  25,5 grader.... badtemperatur: 19,7 grader...
 
Buenos días Suecia!        
 

- när inget händer....

 
 
Tja, när golfkompisar lyser med sin frånvaro får man väl göra som andra pensionärer, nämligen strossa omkring i en av många parker i stan´ och mata djuren, men.... golfkompisar på väg in... :)  
 
- 2 minuters regn i går, välbehövligt!
 
- "levnadsintyg" till svenska myndigheter igen.... och då ska man leta upp nån konsul (som aldrig är där!) i stan´ för stämpel och påskrift... det är hårt att vara levande...
 
kallast / varmast i går i Torrevieja: 22,4 /  25,3grader.... badtemperatur: 19,7 grader...
 
Buenos días Suecia!        

- en helt normal söndag...

.... och turistsäsongen är igång igen, hjulen är smorda och linorna sträckta och för ett par Euros får du svänga runt på vattenskidor men de flesta verkar nöja sig med att titta på!
 
- varmt nu när temperaturen har svårt att kliva ner under 23 grader så täcken är "väck", nu är det bara påslakan som gäller.... 
 
 
kallast / varmast i går i Torrevieja: 23,1  /  26,9 grader.... badtemperatur: 19,6 grader...
 
Buenos días Suecia!        
Visa fler inlägg