****GRONLUNDS BLOGG****

OjDå!

Kategori: #Torrevieja

- jag har ju alltid skrutit över Appleprodukter men att få ett ölglas över sig blev för mycket för min Laptop så nu har den "gamle" hp kommit till användning igen!
Hur man ska hitta en datoroperatör i området det vet jag inte för spanjorer vet inte vad Apple produkter är för nåt.......
 
Dagens något mindre bekymmer går till vackra La Finca Golf, på andra sidan sjön!
 
- "Mångkulturideologin som genomsyrar all offentlig verksamhet i Sverige lovade oss exotisk mat, kreativa möten och välutbildade invandrare som skulle rädda våra pensioner. Det vi ser är något helt annat: bostadsbrist, ökade våldtäkter, gängkrig, hedersvåld, böneutrop, överfulla fängelser, skottlossningar utanför akutmottagningar, krav och bidragsberoende".
 

Att vara kritisk mot den migrationspolitik som förs är inte att vara rasist eller främlingsfientlig, det är att vara kritisk mot den migrationspolitik som förs.

Att ogilla en religion pga de värderingar religionen står för är inte att vara rasist eller främlingsfientlig, det är att ogilla en religion pga de värderingar religionen står för.

Att vägra acceptera kulturbundet förtryck är inte att vara rasist eller främlingsfientlig, det är att vägra acceptera kulturbundet förtryck.

Att blanda ihop begrepp och åsikter till en brun sörja som sedan smetas på folk så fort man inte orkar ta en diskussion eller ta till sig andras tankar måste verkligen vara supernajs, ett lätt liv.
Ett liv där människor snabbt grupperas och sedan kollektivt döms och döms ut.
Ett platt liv utan dimensioner men ett lätt liv.

 

kallast / varmast i Torrevieja i går:  14,4 / 21,8 ..... i havet 17,7 grader.

Kommentera inlägget här: