Back to basic.....

 
- utsikt från köksfönstret, 24 grader kl 19 i går,absolut vindstilla, jooo..... jag gillar det här! Borta är den kokande asfalten och betongen i storsta´n. 
 
- kanske veckans projekt, en Varmvattenberedare som "borde" kopplas in och jag lovar...... det blir inte som en "äkta" Rörmockare skulle gjort....    🤣
 
God morgon Sverige, 25,9 grader, sol, ömsom regn och definitivt vindstilla i går i Svadaberg/Kusmark.

Omgruppering!

- ja, vi lämnar hettan i betongen och asfalten (och liite grönytor) och vi styr kosan mot Norrlands Svadaborg igen......
Kan inte förklara det men 30 grader är varmare i Stockholm än i Torrevieja..... och det har varit hett i huvudstan´....
 
- apropå preventivmedel, det här ovan är sant och sant är också att du ser det aldrig i Stockholm!..... heder åt storstadsborna.......
 
- bunkerolja?.... joo, det är nåt som alla utom Miljöpartister vet att det är totalt orenad diesel och nu står ett fraktfartyg på grund utanför Västervik och läcker.... just det, Bunkerolja, men ingen reaktion från MP, nää...... flygbränsle, och "rädda avvisade flyktingar", det är grejen det!
Undrar om nån har koll på hur mycket kycklingvingarna som transporteras från Thailand till partilednings bord på Södermalm förorenar atmosfären?
 
- SJ ställer in tåg i Norrland pga risk för antändning av banvallar!
 
- när ska 6-8 % av landets befolkning inse att detta parti försöker skrämma upp oss? jo det vet jag det.... de lever på att vi inte "orkar läsa fakta"!
 
- det går "bra" för Miljöpartiet nuuu....   🤣
 
- Faktakoll: Denna sommar är den varmaste sedan 260 år tillbaka, vad var det somföranledde den höga temperaturen för 260 år sedan?
 
- När Dan Eliasson var chef för Polisen så brann det i förorterna, när han blev chef för MSB så tog det fart i hela landet!  🤣
 
- Apropå interju med tillverkare av brandslangar: SVT-reportern Karin Avenäs: ”Nu går det ju väldigt bra för erat företag men samtidigt är det för att det pågår så många bränder. Hur känner du för det?"
Det är ju ungefär som att fråga en doktor: Hur känns det att tjäna en massa pengar på att folk är sjuka?......... #Skrota SVT.  
 
God morgon Sverige, 29,2 grader, sol, ömsom regn och vindstilla i går i Stockholm Södra.

Pride!

- Pridefestival (eller vad det nu är?) i Stockholm i helgen så nu får man faan vara PK..... annars är det bara att smyga ut ur staan....
Oavsett vad man tycker så är det lugnt om man låssas vara PK.......... 🤣
HBQT.... eller vad modeordet heter i sammanhanget har jag inte en susning om vad det är, men "lång" bokstavskombination brukar inte vara så bra......? 
 
- golf igår....? jo det var varmt............
 
God morgon Sverige, 30,9 grader, sol,  vindstilla i går i Stockholm Södra.
Visa fler inlägg