Regn!

Regndag igen, turistbroschyrernas "340 soldagar" känns inte relevant längre. Dessutom kallt men en gasoltub P-11...... eller heter det P-12? kostar 12 € och värmer mycket och länge!  
 
Ansjovisfiléer, nja inte som svenska precis..... det finns faktiskt saker som är bättre i Sverige än i Spanien även om det inte märks speciellt ofta i denna blogg!  😜
 
- termiter fiser väldigt mycket lärde jag mig i "Fråga Lund" på TV;n i går, så mycket att de står för jordens största metanutsläpp!!, hörde du Isabella Lövin??...... köp Myrr omgående och dra iväg till savannerna fort som f-n!.........  
 
kallast / varmast i Torrevieja i går:  14,8 / 17,4 ..... i havet 22,9 grader. 

Höstväder.....

Höstvindar friska....... någonstans på en golfbana söder om stan´ och vad betyder det? Jo, inköp av golfbollar förstås..... det är ändå märkligt vad den lilla tunga kulan kan dra iväg i vindriktningen!
 
- skarpt läge säger Talmannen, slut på mysstunderna med kaffe, hallongrottor, mazariner och kanelbullar och frågan är vem viker ner sig först?...... tipset går till hon som ska äta upp sin högra sko!
 
kallast / varmast i Torrevieja i går:  12,5 / 18,0 ..... i havet 22,9 grader. 
 

Söndag som igår......

Som en gammal fotogentraktor.... man behöver lite förvärmning för att "gå i gång" inför morgondagen..... är du under 40 år fattar du ingenting!   🤣
 
 
Dagens jobb, någonstans i Murcia provins, Hacienda Riquelme heter banan och det är många sandlådor där att leka i!
 
- "Vänsterpartiet har fram tills nyligen officiellt ställt sig bakom en tvåstatslösning och erkänt staten Israels rätt till existens. Men genom sitt deltagande fredagen den 19 oktober i Göteborg i en propalestinsk manifestation som inte erkänner Israels rätt att existera har Vänsterpartiet nu tagit ett steg från den tidigare politiken och ett steg närmare terrororganisationen Hamas. Vänsterpartiet borde därför, mot bakgrund av sin antisemitiska utveckling, inte på något sätt få ingå i en svensk regering."
 
- ska vi kalla de PK-korrekta medierna numera för?: Aftonlögnen och Ex-pressen .....
 
- SD:s partisekreterare Richard Jomshof har lagt fram en motion i riksdagen om att folkomrösta om invandringspolitiken, och det hela är mycket enkelt: Folket borde självklart få säga sitt i kanske den allra viktigaste frågan i vår tid.
 
- det är höst nu...... snart åker täcket in i påslakanet......  
 
kallast / varmast i Torrevieja i går:  14,5 / 18,3 ..... i havet 22,9 grader. 
 
 
 
Visa fler inlägg