****GRONLUNDS BLOGG****

- en dag som igår i Torre.....

Kategori: #Torrevieja

 
 
..... en promed i en av parkerna och det luktade som blomster på midsommar i Sverige och då ska vi komma ihåg att det är slutet av november. Helt fantastiskt även om vi muttrar ibland över lite regn och moln.
 
 
 
I samma park, en fågel, gissa vad för fågel?....
Annars förutom allehanda "badfåglar", lösspringande tuppar och höns till f-bannelse precis som det är i en del bostadsområden i stan´ och man undrar ju vem som plockar äggen efter hönorna!
 
-nää, allt som Facbook lurar en att "testa" är inte sant, absolut inte. Visserligen är jag gammal men 220 stycken.... nej,nej,nej
 
 
- Therese Johaug, 14 mån avstängning, rekomendation från antidoping Norge, är väntat men så länge vi inte får veta halten av clostebol i kroppen kvarstår frågorna!

 

- Bensin- och dieseldrivna personbilar kan förbjudas i vissa områden i storstäderna framöver. Transportstyrelsen vill utöka dagens bestämmelser om städernas miljözoner till att även gälla personbilar. Detta för att luften i städerna ska bli renare. - men för h-vete!! förbjud urbaniseringen till storstäder i stället!

kallast / varmast i går i Torrevieja: 13,8 /  17,6 grader 

God morgon Sverige!