****GRONLUNDS BLOGG****

Golf!

Kategori: #Torrevieja

Dagens finnkamp på Mar Menor i provinsen Murcia. Platt och inte allt för lång, bra i värmen idag.
Känt för bästa "19e hålet" i regionen, här övervintrar en del Skandinavier!
 
Kappvändarnas tid är kommen! I lördagens Expressen när  kolumnisten Alex Schuman totalt svänger och säger att Jimmie Åkesson är vår nye Statsminister i framtiden, att vänsterns politik är förlegad, då blir man chockad, mannen som alltid mobbat de som vill ha betydligt mindre invandring, då vet man att något är på gång!
Hur alla de Politiskt Korrekta ska hantera denna totala högersväng det är svårt att förstå men troligtvis kommer de att likt Schuman inte göra avbön utan bara vända kappan efter vinden och låssas att de alltid varit PK oavsett vilken väg de vandrat!
Det är nu kappvändare, som han, insett att det är dags att haka på trenden. När ‘alla’ talar öppet om invandringsproblemen, så gäller det att inte vara "sist ut" genom dörren. Det var just det här Löfven och hans postmoderna regim varit så rädd för. Att den stenhårda kontrollen av vad folk får och inte får säga ska släppa. För då riskerar man en islossning som heter duga. Med Schulman så kan vi nu konstatera att detta är just vad som är på väg.
 
Kallast / varmast i Torrevieja i går:  19,4 / 25,8  ..... i havet 21,7 grader