****GRONLUNDS BLOGG****

April april....

Kategori: #Torrevieja

 
Ingen höjdardag, "ingen vann" dagens golfgame (som Lars Ekborg sa vid tävlingen där alla i byn ställde upp i en skönshetstävling) och banan var inte i bästa skick men...... "förbi damtee från tee" för alla annars öl och jag hade fri bar, alltid något!  😂
 
- när man nätläser hembygdens tidningar den första april kan man tro att allt är ett aprilskämt!
 
- i Sverige fördubblas tågresandet i påskhelgen, biltrafiken till fjällen ökar kraftigt och Sverige är i Coronakris. Spanien tillåter inte resande över "länsgränser" trots lågt smittspridande vilket betyder att många tusen-tal  Madridbor som äger lägenheter och hus i Torrevieja inte är välkomna hit, helt enkelt förbjudna!
Det är skillnad det....
 
- Skellefteå Hockey flög tillsammans med Luleå Hockey i veckan hem från Arlanda i egna bortamatcher och... till Luleå.... efter sina matcher utan att mötas på rinken, (plus 75 tusen+ i sparade kostnader sas det) om man nu kan se det så.... i stället för att landa eget i Skellefteå! - men hallå.... hur fiiint är det inte det i Sthhaan... ? men hallå... fattar du? Ni är så riktigt offside trots er hjälp av lokalmedia mm.... öppna ögonen i den "expansiva staden Skellefteå!
 
- ni ratade vårt bolag Nordic Airways, ni ratade senare Norwegian, ni får faan skylla er själv i vardagen, ni kan säkert leva på nån veckotur till nån polsk stad. Lycka till, ni som missat allt!
 
- kan det ha med det "skatteförtäckta" SAS Eurobonus att göra?.... vilket ingen vågar prata om! 
 
Nää, du kära vän, jag har varit flygbranchen, jag är Skellefte-född, jag vill att ni ska ha det lika bra som omgivningen men ni har ju det inte, men, och det är det värsta, ni höjer ju inte era röster, ni är ju bara så förbannat nöjda av att ha ett flygbolag i schhtan!.. dessutom ett väldigt dyrt bolag!
 
- visste du att SFT = Skellefteå är SAS lönsammande inrikeslinje! vad kan det bero på?
 
Torrevieja igår: + 20 grader och soldis.  Badtemperatur i havet: 15,2
Kommentera inlägget här: