****GRONLUNDS BLOGG****

V-topp pendlar med jetplan.

Kategori:


Rossana Dinamarca, kandidat till partiledarposten i Vänsterpartiet, tillhör riksdagens dyraste och minst klimatsmarta ledamöter. Hon pendlar mellan hemmet i Trollhättan och Stockholm med taxi och litet jetplan.
Från Trollhättan till Stockholm går ett klimatvänligt och billigare X2000-tåg som hon skulle kunna ta.
– Jag åker kollektivt när det inte finns någon tidsbrist för min del, säger Rossana Dinamarca.


-"Tidsbrist" är väl ett argument som stressade affärsmän också brukar använda men som fördöms av V?

 

Rainfelt & Borg seglar mest omkring i Europa och tror de är betydelsefulla där, för att inte tala om Bildt som åker världen runt och tror han mäklar fred. Maud (C) kallar in de stora elbolagen till "kvartssamtal" och tar dom i örat enligt rapporteringen, likt f-bannat skrattar dessa herrar hela vägen hem till banken, och det är jag och du som betalar! Juholt har lagt locket på och upptäckt att ju mer han håller käft desto större chans att optionssiffrorna svänger till partiets fördel. SD har numera en politisk vilde med alkoholproblem, ungefär som Gudrun Schyman (V) var för en tid sedan (politisk vilde alltså... hmmm)! Nu fattas det bara att de nya språkrören i MP (nån som kan namnen,,,,nån?) börjar glida omkring i privat-jet för att sälja sitt budskap!

-Godmorgon du fjällhöga nord, man får de politiker man förtjänar sägs det, dessutom, som det inte räckte har vi nog Europas sämsta fotbollsliga. Malmö FF - Austria Wien 1-2 i Europa league igår kväll, det är bara för dåligt..........