****GRONLUNDS BLOGG****

Gatuvy!

Kategori: #Torrevieja

- från min balkong, det händer ibland, rätt ofta faktiskt, mannen i bild agerar trafikpolis utan trafikregler mm,  alltid efter han kommer bärandes på apoteksvaror (garanterat psykofarmaka!) Ingen lyder honom i trafiken, han är tydligen välkänd!!
Ett oskyldigt pittoreskt inslag i gatyvyn!
 
Layback-dag men en "blandduva" (intebrevduva) fastnade på bild i varje fall:
- i det här landet har vi inga rasfördomar och fåglar känner ju som bekant inga gränser!
 
- Men hallå!!, min svenska TV står på (sällskap utan att titta) mest för att höra nyheter, även dagtid när jag är hemma och jag undrar igen: "Bäst I Test" har miljonpublik i orginal-TV förmodligen på bästa sändningstid, repriseras ofantligt många gånger på dagtid och..... en massa B-skådisar som leker barnlekar under ledning av Babben Larsson och "nån" David!! Dessa B-skådisar skrattar oavbrutet åt sina egna "göra bort mig" inslag! Ser du verkligen detta på bästa sändningstid? (fredagskvällar?) och är du nöjd att du betalar skatt för att få se sån här obegriplig smörja?
 
- prata med en Psykolog i närheten!
 
- Spansk bredbar leverpastej, inte som "Arboga" men helt okay ändå,.... med hjälp av en massa saltgurka!
 
- smittspridningen i Sverige skenar, har vänner som jobbar fortfarande. Hertz i Stockholm har inte kvar en bil att hyra ut! i påsk? var är då alla?..... låt oss anta att Stefan Röfvén har åkt upp till Sollefteå för att avlägga ett nytt svetsprov, han har säkert fått hjälp av hustrun Ulla på vägen för att få sig en korv med bröd på nåt OK/Q8. MP;s nya... Stenevik tror jag hon heter?, hon sitter nog på huk i trädgården av sin fasonabla villa i Limhamn och luktar på nyutsprugna Maskrosor och drömmer om fossilfria stockholmsresor till riksdagen. Ebba KD hon sitter på kammaren och läser på om kommande Hovrättsförhandlingar med den otroligt senile Erling? om husköpet. Annie CP.... tja..... hon testar nog olika möjligheter att koka ock käka ur "min högra sko" om hon ska vara med i nästa val!. Elitgymnasten Kristersson ja... han bygger nog axelmuskler på nåt "innegym" i C Stockholm för att bli mer bredaxlad.... och nån ny företrädare för VPK? ja vad hon nu heter, hon dricker nog just nu "cava" utanför Maria Kyrkan på Södermalm i flummiga vänners sällskap!
Jimmie Åkesson då?..... vet man aldrig vad han gör, absolut inte!
 
Men nu tappade vi fokus ett tag: Smittspridningen var det, vart styrs Hertz-bilarna? jo till de heta inneställerna typ Åre, Sälen, Österlen, Gotland mfl... frid vare med er i dessa odöliga tidernna, IVA-personalen tar nog hand om er odödliga och lokalbefolkningen. 
 
- nämen..... jag glömde ju Nyamko Sabuni FP i texten här ovan men det har väl de flest också gjort?
 
- apropå "Bäst I Test" i TV;n är du gift/sambo? skilj dig fort som faan, är du deprimerad? gör slag i saken, är du uttråkad framför TV;n? vakna upp, skaffa dig ett riktigt jobb!
 
Torrevieja igår: + 23 grader och sol.  Badtemperatur i havet: 15,1
 
Kommentera inlägget här: