- nu drar vi ......

....... hemåt! Några ton flyttkartonger upp och ner, trånga hissar, gamla dörrlås och framförallt förvirrade bilkörningar genom Stockholm City men faktiskt ingen bilist som tutat och varit arg. Till och med parkeringsvakten som gjorde ett svep på gatan (som hade parkeringsförbud) hade förståelse för min situation och parkering.
God morgon Sverige, det kanske ändå finns hopp för huvudstaden också!

Flyttlass Stockholm!

 
3;e dottern som flyttar sedan i somras, sedan är det färdigt, för mig veterligen har jag ingen mer!
Ut från 3;e våningen, upp till 5;e våningen 5 km bort, låsa, låsa allt, stirrig bilfärd ("följ gul markering om inte orange markering påkallas") söndergrävda gator, avstängda gator, tunnelöppningar som inte är farbara än (fastän de står öppna?), enkelriktat och fullt, fullt med bilar överallt.
Fast nu har jag lärt mig, säg att du är från Norrland (när du kör mot enkelriktat) slå på varningsblinkers när du parkerar mitt i gatan, använd bussfilen, vinka till chauffören i bakrutan, God morgon Stockholm!
https://secure.quebles.com/content/hotmail/emoticons/1511763.gif

- följ den gula markeringen ...............

...... har det stått på vägen norr om Södertälje de sista 6 åren, hela tiden. 3-filigt, störtregn, mörkt, inte en susning att nån har koll på några gula linjer!
Allt som vanligt i huvudstaden med omnejd, med andra ord!
Från Skåne kommer glädjande besked att "huset" överlevt stormen, lite omkullblåsta blomkrukor utomhus, grindar som pajat i övrigt ingenting, inte ens strömavbrott.
God morgon!
Visa fler inlägg