****GRONLUNDS BLOGG****

- åtta förväntansfulla......

Kategori: #Torrevieja

- spelare och... som det blåste, det var rena "rysslandsvindar" Första gången på 5 år sedan jag spelade hela rundan med mössa! Det måste vara Tegnells fel...... eller Gretas.......
Nåja, + på kontot i varje fall.... 3a av 8 deltagare.
 
- Generaldirektören för myndigheten samhällsskydd och beredskap, jo som bekant heter han Dan Elia(S)son och han har lämnat landet för semester, mitt i en pandemi! Ingen, absolut ingen som har förståndet kvar är heller överraskad!
 
- ja se där..... FHM rekommenderar (starkt?) numera munskydd mellan 8 och 10 på fm och mellan 16 och 18 på kvällen, framförallt i kollektivtrafiken. Sent ska syndaren vakna.....det smygs på nu!
 
- det finns sådana där stunder när man förstår (och inte förstår Spanien) fast man inte borde förstå: -lite oroligt med tempmätarn i bilen på väg till golf i går och ja, jag tog mig fram men.... på hemväg insåg jag, jag måste fylla på med utblandad glykol,  Repsol macken på landsbygden.... no "english", "frio-aqua", förmodligen helt fel sa jag... och vi löste det dessutom med "glykol" upp till -18 grader..... kassören kom ut fyllde på i kylaren. förekommer inte i Sverige,.... love it..... människorna här är så fantastiska!
 
Torrevieja igår: + 16 grader å sol. Badtemperatur i havet: 15,7