Sommar igen?

En tidig måndag morgon på vår färd till havet. Lite morgondimma, en sol som stiger upp över Lundabygden, en skånelänga med lite skyddande skog och flygtrafiken till/från Kastrup är redan igång på himmelen.
Vindstilla dessutom och vackert så det duger alla dagar i veckan!
 
Vackert var det inte att den parlamentariska demokratin fick sig en törn i svenska riksdagen igår då alla partier utom SD röstade blankt om 2;e vice talmannen, (en från SD-leden), helt i strid mot den ursvenska parlamentariska ordningen och spädde på politikerföraktet ytterligare!
 
Jag röstade inte på SD i valet 14 september men 14 % av Sveriges röstberättigade gjorde det, SD är rikets 3;e största part och de har enligt statituterna rätt till valet av 2;e vice talmannen.
Övriga partier då? Visa med er politik att de inte hör hemma i riksdagen i stället!
 
God morgon Sverige!
 
 
 

Eslöv GK

Ny bekantskap igår, 22 min hemifrån. Jag har för övrigt 21 banor inom en 40 minuter med bil vilket naturligtvis är trevligt men också så att det är lite för många banor så flera av klubbarna har ekonomiska problem.
Trevlig bana blev betyget på Eslöv GK, så den spelar jag gärna igen!
 
För övrigt: På väg till Eslöv råkade jag höra i radion "Svensktoppen", det måste vara tidernas mest överskattade radioprogram, låtarna som spelas/röstas fram är ju flera år gamla??? vem f-n är det som röstar?
 
God morgon Sverige!
 

-min norrlänska ådra ......

 
.... har plötsligt kommit fram. Jag har "byggt" en eldstad under kastanjeträdet till infödingarnas förvåning.
Inte förvåning över placeringen utan mer för varför man ska sitta ute i blåsten, på kallhösten och stirra in i en brasa när man istället kan vara inne å titta på TV!
 
Jag är inte förvånad över deras förvåning utan jag är mera förvånad orolig över placeringen, den här kastanjenöten ramlade ner i mitt knä och den är stor som en bandyboll och lika hård och har taggar dessutom!
God morgon Sverige, gruvarbetarhjälm på!   Messenger - Emoticons - 1507121
 
 
Visa fler inlägg