halv-års-avslutning!

Vi avslutar "vårterminen" på välkända Vistabella Golf, den 42a golfrundan för i år! Nästa spelplats är någonstans i Sveriges avlånga land och det känns bra för Spaniens banor är erkänt svåra!
 

Özz Nujen modererar debatt om svarta pengar i byggbranschen i Almedalsveckan!

Det måste vara veckans haveri från byggföretaget Veidekke att utse honom till moderator. För den som inte minns: Özz Nujens familj hade dräparen från Drottninggatan (Rakhmat Akilov) som svart arbetskraft på deras gemensamt ägda sommarställe i Visby och vem minns inte "tokspelet" han fick på Janne Josefsson i Ug.....

- nää Veidekke, gör om gör rätt....... moralkompassen snurrar bara runt nu........  
 
Kallast / varmast i Torrevieja i går:  24,4 / 28,4 ....i havet 24,1 
 

änligen fredag!

 
- varför bär spanjorer och turister omkring på flera veckor gammalt vatten från affärerna när Torrevieja har Europas nyaste och modernaste vattenreningsverk för dricksvatten?
Här kan man, om det kniper till och med avsalta och rena havsvatten från Medelhavet till fullgod kvalité och.... från dag 1 har jag druckit kranvatten!
 
- apropå miljömupparnas framgång i "Regeringssamarbetet?" med S och därmed fått igenom si-så-där 5-10.000 kr i elcykelpremie, 40.000 kr i premie för elbilar och dessutom oöverskådlig vägskattebefrielse (bensinskatten) för dessa bilar och det väcker frågor om landsbygden!
Vi utgår från att elbilarna kommer att finnas i storstäderna för avstånden på landsbygden gör att det blir lååångt mellan laddstolparna och frågan dyker automatiskt upp: Behöver inte elbilarna plogade vägar, nyasfalteringar, förbättring av vägkorsningar, nya vägar med mera? och då till sista frågan, vem betalar kalast.... jo-just-det, bor du i en icke storstad fattar du nog...... 
 
- bilbärgningen av Foorden ja,... samtalet til Mapfre (försäkringsbolaget) tog längre (språksvårigheter!) tid än innan bärgare var på plats och det bästa: bärgarmannen hade "grejer" med sig, han mumlade, han analyserade och han bankade nåt förfärligt under bilen och länge.... och vips, så startade bilen! Glapp i en kontakt till Bränslepumpen och allt var löst, ingen bärgning och nu är bilfaan (han) "som nytt igen"!
För övrigt, språket...... man behöver (nästan) bara lägga till o eller a i svengelska språket så förstår man varann.....
 
- det behövs liite, inte så liite nya kärnkraftverk för att möta miljömupparnas behov av fossilfria transportmedel.  🤡
 
Kallast / varmast i Torrevieja i går:  24,2 / 27,6 ....i havet 24,1 
 
 
 

Hallick!

- nåja hallick i städbranschen är väl ok. Vänners lägenhet, jag tillhandahåller "min" städerska, hon fejar (mot betalning) och jag slappar med en öl! 
Men när vi skulle därifrån så vägrade bil-faan vidare efter 100 meter, "han" bara dog och...... en bil är alltid en han, en båt alltid en hon och då får Bollibompa-Kunke-Blä lagstifta så mycket hon vill om ett tredje kön!......
 
- oj oj Sverige utan Zlatan och Hamrén´, 😍vad var det jag sa för nåt år sedan?..... Svenska Landslaget är bättre utan dom två!
 
- "hets mot folkgrupp" är en gummiparagraf som skrämmer folk till tystnad. Det finns lagar mot hot och förtal, det räcker!  
 
- trots att bly förbjöds i bensin för länge sedan är det ovanligt mycket bly i luften, särskilt i utsatta områden i Sverige!
 
- tänk efter, när hörde du Stefan Löfven säga, hans-parad-ord "solidaritet" sist?...........
 
- idag åker Foorden bärgningsbil (gratis) till bilhandlarn´ i El Raso! 
 
Kallast / varmast i Torrevieja i går:  24,2 / 28,0 ....i havet 24,3. 
 
0 kommentarer
publicerat i #Torrevieja
Taggar: #Alice Bah Kunke, #Bil-faan, #Heja#Sverige, #Rikspuckon, #Stefan Löfven
Visa fler inlägg