äntligen torsdag..................

- snart händer det nåt..... och vad händer?..... lösningen längre fram.............
 
- vad är väl en bal på slottet... vad är väl ett "hole in one",..... när man kan massakera en golfboll så här på golbanan.....
 
- jag gjorde det!   😜
 
- Petter Nordhug slutar, skidvärlden sörjer?..... ja åtminstone jag.....................
 
- Saxat från Expressen:  Klimatminister Isabella Lövin (MP) har flugit för 1,5 miljoner kronor under denna mandatperiod. Expressen kan i dag avslöja att hon ofta väljer dyra business class biljetter, trots regeringskansliets riktlinjer om att välja det billigaste alternativet. Hennes resor till New York har i snitt kostat 28 000 kronor – per resa.
– Det finns ingenting som säger att man inte ska flyga i business, säger Isabella Lövin när Expressen konfronterar henne med uppgifterna.
 
Men si,,, det gör det:
"En flygresa bokas så att kostnaderna blir så låga som möjligt med bibehållen effektivitet och utan att genomförandet av resan försvåras. Normalt ska ekonomiklass väljas, om det inte finns särskilda skäl att välja business class." Källa: Riktlinjer för möten och resor i Regeringskansliet

 

kallast / varmast i Torrevieja i går:  14,7 / 21,0 ..... i havet 17,5 grader

 

 
 
 

Golf!

- intensivt nu, dagens arbete, Villamartin i Orihuela. Svårspelad, trång med hus alldeles för nära och här, just det här hålet har jag varit med om en boll som i 90 knyck hamnade på en balkong (inga namn!) tur då att alla spelare betalar 1,5-3 Euro i försäkring för att få spela golf!   😓
 
Tänk ändå om denna grupp forskare och vetenskapsmän får rätt om klimatet, vad ska vi då göra av  Miljöpartiet och dess största supporter SVT? Läsvärt, klicka på länken! 
 
 
 
kallast / varmast i Torrevieja i går:  13,5 / 18,0 ..... i havet 17,5 grader.

Nobelfesten!

- jag har sagt det förr, som att se målarfärg torka och...... fortfarande, Sveriges 3e största parti är INTE inbjudna att delta..... vart tog 7-klöverns snack om "alla människors lika värde" vägen?, oavsett om man röstar eller ej på SD!
Blir spännande se hur 7-klövern agerar när SD är Sveriges största parti, för det blir de oavsett om vi tycker om de eller inte!
 
Riktigt fint vinterväder nu i Torrevieja, bilden från i söndags och temperaturen når ofta upp till 23 grader och vindstilla.
Vi frusna nordbor behöver detta efter en "kall" november!   😌  
 
kallast / varmast i Torrevieja i går:  15,4 / 20,3 ..... i havet 17,5 grader.
Visa fler inlägg