Stockholm!

Det här är väl vad som väntar mig idag på min morgonpromenad. Lite kallare än jag är van vid förstås men det kan jag behöva som omväxling.
Man slås för övrigt  av hur grönt det är när man kommer till Sverige till skillnad mot Spanien där det i och för sig blommar vilt så mycket mer men avsaknaden av lövträd där så blir det ändå lite öken över det hela!
 
Europas långsammaste bagageutlämning T5 på Arlanda, ja tyvärr är det så och gud-förbjude-dig om du dessutom har specialbagage typ golfutrustning eller barnvagnar med dig, då får du f-n leta......
 
- en 3,5a 50 cl Heineken på SevenEleven för 15 kr..... ett bryskt uppvaknande över viket land jag befinner mig i ....
 
God morgon Sverige!  

Resa!

När du läser det här så: antingen irrar jag omkring på flygplatsen, eller så irrar jag omkring hos megastora Royal Parking, där bilen ska stå ett par månader, eller så sitter jag tryggt i nån cafeteria efter ännu en gång klarat securety och oavsett var, så svettas jag säkert i "det gigantiska växthuset" som Spanien är just nu.
 
31,9 grader kl 19:51 i går kväll och det är lite så man flyr värmen för kalla, regniga ochh myggiga Sverige!
Att "Tendance" pekar på regn, glöm det hahaha...
 
-Apropå Lastbilsskatt, Flygskatt mm: Vore det val i dag skulle 3,8 procent rösta på Miljöpartiet. Det är en orimligt hög siffra, men den innebär hur som helst att en överväldigande majoritet av svenska folket inte är miljöpartister. Det vill säga: de röstar inte på Miljöpartiet, de lever inte som miljöpartister, och med största sannolikhet uppskattar de inte heller när Miljöpartiet försöker tvinga dem till det.

Vill Miljöpartiet bli av med sin överlägsna innerstadsimage måste det sluta attackera människor som lever på landsbygden vid varje givet tillfälle. Tyvärr är det förmodligen för mycket att hoppas på, och att pudla hjälper inte mycket. Alltså har den som bryr sig om en levande landsbygd inget mer sannolikt att sätta sitt hopp till, än att Alliansen ska välja bort de rödgrönas budget till hösten.

kallast / varmast i går i Torrevieja: 26,4 /  32,2 grader.... badtemperatur: 25,0 grader...

 
Buenos días Suecia!  

- det gjorde...

Det gjorde absolut ingenting att det var en mulen dag igår, att det regnade en liten, mycket liten skvätt för det var ändå 28 grader i luften och ännu mera regn skulle behövas......
 
En ska bort.... eller rättare sagt en ska på sommarturné frågan är bara vilken?
I-landsproblem, ja definitivt!  
 
- nu har vi kommit långt, barberaren och jag, nu håller han upp elektriska fårsaxen i ena handen och sax & kam i andra och när jag pekar på sax &  kam så blir jag klippt som en normal Europé, inte som en spansk fotbollsspelare!
 
kallast / varmast i går i Torrevieja: 26,2 /  28,3 grader.... badtemperatur: 25,4 grader...
 
Buenos días Suecia!  
Visa fler inlägg