****GRONLUNDS BLOGG****

Komplett!

Kategori: #Torrevieja

Nu är samlingen komplett.... ett fullständigt haveri i rabattkort på olika golfbanor. Nästan 300 Euro ut från kontot, hinner vi få igen pengarna innan årsslutet?
 
SVT fällt i Granskningsnämnden efter den avslutande partiledardebatten i höstas där SVT tog avstånd från Jimmy Åkerlunds debattinlägg,  det finns hopp för SVT...... eller ska vi säga för Granskningsnämnden?
 
Ett PK-etablissemang vars ryggmärgsreflex är att ta IS-terrorister i försvar är ett etablissemang som vill dig illa. Att ha IS-terrorister och deras sympatisörer i din närhet kan aldrig vara tryggare än att de är flera 100-tals mil bort.
Hade dessa nu aktuella IS-fruar velat åka hem om IS-kalifatet uppnåtts? Självklart inte, de förlorade, valde ondskans sida och nu drar de -"jag var ung och dum-kortet".
Det är inte snatteri på Konsum det handlar om, utan stöttning och hjälp till världens grymmaste terrororganisation i modern tid. Låt den ruttna i lägren där de hör hemma tack.
I Frankrike döms alla återvändare till fängelse. Det spelar ingen roll om de stridit för IS eller bara deltagit i någon hjälpfunktion, exempelvis som IS-fru.
Även Storbritannien har en kompromisslös inställning till individer som återvänder efter att ha varit en del av IS självutropade kalifat. De döms till fängelse men kan dessutom fråntas sitt brittiska medborgarskap.
Sverige har hittills gått en helt annan väg. Återvändare söks upp av säkerhetspolisen för ett frivilligt samtal och ett fika!
 
kallast / varmast i Torrevieja i går:  12,5 / 16,1 ..... i havet 15,2 grader  
Kommentera inlägget här: